Cu încredere în vacanţă, sunteţi pe mâini bune!

Phoenicia Hotels Team

Phoenicia Romania Team

Cât de des vă promiteţi că ajungeţi în prima vacanţă şi staţi departe de telefon, laptop sau orice altă cale de comunicare ce vă răpeşte timpul lângă cei dragi?Suntem convinşi că de fiecare dată ne propunem cu toţii acest lucru, însă nu prea reuşim să ducem la bun sfârşit acest lucru. Devine cu atât mai dificil de realizat dacă plecăm în vacanţă cu familia şi mai ales cu cei mici. Dacă în străinătate găsim unităţi   de cazare în care odată ajunşi, personalul se ocupa de cele mai mici cerinţe ale noastre, la orice oră din zi sau din noapte, în România, acest tip de facilitate ce poarta titulatura de concierge din cadrul hotelurilor nu este atât de extins ca şi utilitate.

Din preocupare pentru confortul oaspeţilor noştri, în cadrul unicului resort de pe litoral dedicat exclusiv familiilor cu copii, am creat o facilitate unică, un departament dedicat în totalitate celor care îşi petrec vacanţa în familia Phoenicia. Ştim că după lungul drum spre mare, atunci când în sfârşit poposiţi în locul în care vă veţi petrece vacanţa, parcă dispare oboseala atunci când sunteţi întampinaţi cu un zâmbet larg, pozitivitate, o limonadă racoroasă! Ei bine, echipa de PR vă va surpinde într-un mod plăcut!

Mai concret, dupa procedura check-in-ului, una dintre colegele noastre asistent PR, vă va prelua de la recepţie şi vă va prezenta detaliat atât resortul cât şi toate facilităţile acestuia. De asemenea, zâmbitoarele noastre colege vă vor conduce pâna la apartamentul dumneavoastră, unde de asemenea veţi primi pe lângă informaţiile utile şi o carte de vizită. De aici începe răsfăţul!Vă sfătuim să vă lasaţi complet grijile deoparte! Colegele noastre vă vor asista pe întreg parcursul sejurului cu orice solicitare sau informaţie de care aveţi nevoie. Fie că doriţi o îndrumare în a vizita edificii importante ale judeţului Constanţa, fie că solicitaţi detalii suplimentare despre programul artistic zilnic, sau orice alt tip de informaţie, întreaga echipă a acestui departament se dedică pentru a răspunde acestor cerinţe.

Pentru a nu fi nevoiţi să vă deplasaţi până la recepţie pentru o lămurire, aveţi posibilitatea ca în orice moment să luaţi legătura telefonic cu una dintre colegele noastre. Vă bucuraţi astfel de vacanţă fără stres şi timp petrecut la telefon sau online pentru a obţtine informaţii! Sună foarte bine, nu-i aşa? Vă veţi convinge!

Departamentul Public Relations functionează atât în cursul săptămânii cât şi în week-end-uri.