Bucătăria de la Malul Mării – Pescăria Mediteraneană şi Restaurant Libanez – Babel

Cine Nu Iubeste Fructele De Mare?

 

Paste cu sos rosu si scoici, rondele de calamar bine preparate, somon cu sos alb si gust răcoritor de lămâie? Sună tentant? Ei bine, unde mai pui că toate acestea le puteţi servi într-un cadru cu un ambient deosebit, chiar pe malul Mării Negre… Restaurant Babel din nordul staţiunii Mamaia este cu siguranţă locaţia în care trebuie să ajungeţi dacă vreţi ca prânzul sau cina dumneavoastră să fie cu adevărat o experienţă! Nu o lăudăm neapărat pentru că este a noastră, ci chiar putem spune ca este una dintre cele mai frumoase locaţii unde puteţi servi masa de pe litoralul românesc!

Pescăria Mediteraneană şi Restaurant Libanez - Babel

Restaurant Pescaresc Mamaia Nord

 

Fructe De Mare - Phoenicia Hotels - Restaurant Babel

Descopera Bucataria De La Malul Marii

Situat în nordul statiunii Mamaia, restaurantul Babel are specific libanez şi pescăresc. Cu un meniu variat, ce poate satisface poftele celor mai pofticioşi turişti, acesta este aprovizionat zilnic cu alimente proaspete. Cei care au poposit în Pescăria Mediteraneană şi Restaurant Libanez Babel cunosc deja faptul că fiecare masă este însoţită de un coş cu legume proaspete precum cele din grădina bunicii! Nu doar legumele, ci şi fructele servite în restaurant sunt culese în zori de zi din propria ferma de la Sibioara, situată la 15 km distanţă de Năvodari.

Puteţi servi masa alături de toţi cei dragi ai dumneavoastră! Restaurantul pescăresc şi libanez are o capacitate de peste 200 de locuri. Puteţi alege să vă bucuraţi de masă fie pe terasă, mângâiaţi de briza şi aerul sărat al mării, sau în spatiul racoros din interior.

Specialitatile Babel

Pescăria Mediteraneană şi Restaurant Libanez - Babel

Specialitate Cu Somon a la Babel

Dacă vă doriţi ca un eveniment important din viaţa dumneavoastră să se desfaşoare ireproşabil, într-un cadru de vis, de care cu siguranţă toţi invitaţii îşi vor aminti mai târziu, Pescăria Mediteraneană şi Restaurant Libanez poate fi locaţia ideală. Fie că vă doriţi o nuntă boemă pe plajă, sau o petrecere cu gîlagie şi distracţie la maxim, echipa restaurantului vă va crea ambientul prielnic pentru dorinţele dumneavoastră!

Cu siguranţă le lista restaurantelor cu specific din Constanţa se regăsesc şi alte locaţii fără cusur, însă credeţi-ne pe cuvânt , preparatele realizate de către bucătarii acestui restaurant vă vor cuceri de-a dreptul!

Pescăria Mediteraneană şi Restaurant Libanez - Babel

Specialitati Dulci Restaurant Babel

V-am deschis apetitul? Ei bine, trebuie să ştiţi că locaţia este deschisă pe întreg parcursul anului, aşadar dacă daţi repejor fuga la mare în week-end, vă puteţi delecta cu o porţie sănătoasă de paste cu fructe de mare.